Kruidenopleiding

 In Nieuws

Waarom kruidengeneeskunde studeren bij TCMA – TCM-postgraduate?

Je bent acupuncturist, maar je wilt je arsenaal aan mogelijkheden nog verder uitbreiden, om zo je patiënten nog beter te kunnen behandelen en je hebt je oog laten vallen op de kruidengeneeskunde. Je kunt dan kiezen uit een heel scala van opleidingen, maar als je de beste wilt, kies je voor déze kruidenopleiding. Onze ervaren docenten dragen zorg voor een kwalitatief hoogstaande en innovatieve kruidenopleiding.

Deze docenten hebben alle knowhow en didactische vaardigheden in huis om je de beste opleiding te garanderen. Naast de uitgebreide theorie leer je al snel praktisch werken met de individuele kruiden en de formules. Je krijgt vrijwel elk lesweekend live patiënten en zo leer je vlotjes de kruiden toe te passen in de dagelijkse praktijk.
Naast praktijkgericht onderwijs krijg je ook klinische lessen en mogelijkheid tot stage waardoor je in je eigen praktijk snel en verantwoord aan de slag kunt.
Je ontvangt een uitgebreide en goed gestructureerde syllabus die je helpt bij het je eigen maken van de kruiden en formules en de modificaties hiervan.

Mogelijk kan het elders sneller en goedkoper, maar als je kwaliteit in je praktijk het belangrijkste criterium vindt, kies dan voor de kruidenopleiding van TCMA – TCM-postgraduate.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier